Stap jij bij ons in?

Meld je gratis aan voor onze Buggy Rally!

Stap in, we nemen je mee!

Wil jij een geweldige dag beleven, vol spanning en avontuur waarbij je direct kennis maakt met misschien wel jouw nieuwe collega’s?

Volentis organiseert binnenkort een Buggy Rally en ook jij kunt instappen! Tijdens deze dag maak je op een ongedwongen en actieve manier kennis met ons team en heb je aan het einde van de dag een goede indruk van wie wij zijn. En wij ook van jou, natuurlijk ;-). Liggen we elkaar? Dan gaan we graag het vervolgtraject aan met jou en maak je binnenkort misschien wel deel uit van ons team!

We zijn benieuwd waarom jij graag bij ons wilt instappen; laat je dat nog even weten via het aanmeldformulier? Verder vernemen we ook graag jouw voorkeursdagen voor dit actieve uitje. Die kun je ook via het aanmeldformulier kenbaar maken.

Na jouw inzending laten we zo snel mogelijk weten of jij geselecteerd bent voor de Volentis Buggy Rally.

Wie weet tot heel snel!

Vragen? Bel: +31 488 745 170
of mail naar info@volentis.com

Direct aanmelden

  • (Meerdere data mogelijk)

Werken bij Volentis

Met een gezellig team van echte aanpakkers maken we er elke dag iets moois van. We zijn gedreven, stropen de mouwen op en maken op z’n tijd een geintje met elkaar. Samen gaan we voor ’t beste resultaat; kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Door de laatste technieken toe te passen, blijven we innoveren. Er valt voor jou altijd wat te leren en te ontdekken. Dat maakt het werken bij Volentis zo prettig!

Bekijk al onze vacatures

Wilt u meer informatie? Vraag onze brochure aan.

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren